CAFéTARIA DE MUNT

CAFéTARIA DE MUNT Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2724 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafétaria De Munt. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 22:42 Afgeleverd op afgesproken tijd en was heerlijk warm en knapperig gekruid!
4 jul 2022 om 6:45 15 minuten te vroeg... ik had donerbox besteld en was weer heerlijk
2 jul 2022 om 19:05 Altijd 0ke .
1 jul 2022 om 20:11 Bezorger keek ons niet aan , eten prima goed heet . Alleen het broodje cheese burger was een gewone broodje hamburger….. jammer
1 jul 2022 om 16:38 Nooit nooit nooit meer!! 2 uren moeten wachten op een bestelling. Dikke zwarte haar tussen het luxe broodje. Koude patat. Klaar ermee!!!
1 jul 2022 om 14:39 bezorging was bijna een uur te laat en het eten was ook niet erg goed, want na een half uur had ik al last van diarree.
30 jun 2022 om 22:15 Voor 18.00 uur en kwam 18.20 . En het eten was niet warm.
30 jun 2022 om 19:20 Om half 4 gebeld metde opmerking 18.00 bezorgen. Alsnog bijna een uurtrkaat gekregen.
27 jun 2022 om 20:44 Meer dan ander half uur gewacht op sloffe patat, en lauwe meer groente dan vlees wrap.. En zoals altijd als je belt waarom het zo lang duurt * het is druk *. Ik ben wel klaar met de Munt dit was de laatste keer.
25 jun 2022 om 20:34 Het eten was goed, zelfs het ijsje was keurig verpakt. Vriendelijke bezorger
25 jun 2022 om 19:46 Het eten was zoals gewoonlijk lekker, maar om zo lang te moeten wachten op je eten is minder prettig. Helemaal niet als je met jonge kinderen zit te wachten.
24 jun 2022 om 20:15 Duurde lang voordat het bezorgd werd. Patat was koud en dat was niet voor het eerst. Ik bestel hier niet meer